Адвокат Варна Юлия Данова 62

 • English
 • Български
 • Русский

Политика за поверителност

 
 
адвокатварна.bg има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.
 

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт адвокатварна.bg Това включва информация, предоставена по време на регистрация, за да използвате нашия сайт, да се абонирате за наши платени или безплатни услуги, да публикувате материали или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция, или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.
 
Информацията, която събираме от Вас, може да включва; Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, IP адрес, местоположение, име на фирма, пол, възраст, избрания от вас интернет браузър и устройство, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.
Детайли за вашите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.
 

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, регистрирате се за нашия бюлетин, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:
 • Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много.
 • Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.
 • Да Ви обслужваме по-добре в отговор на Вашите искания за обслужване на клиенти.
 • Да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.
 • За бързо обработване на транзакциите.
 • Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти
 • Да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания)
 • Да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.
 
Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook.
Ще предприемем предпазливи мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.
 
 

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Нашият уебсайт се сканира редовно за дупки в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно.
 
Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.
Имплементираме различни мерки за сигурност, когато даден потребител направи покупка, въведе информацията си и получи достъп до сайта ни, за да запазим безопасността на Вашата лична информация. Всички транзакции се обработват от специализиран доставчик и Вашите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри. Ние нямаме достъп до тази информация! Тя е напълно защитена.
 
 

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата информация ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или да се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като изпратите заявка ръчно на имейл адрес advokatdanova_delovodstvo@abv.bg или напишете “стоп” във Facebook Messenger.
Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес advokatdanova_delovodstvo@abv.bg, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!
 

РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.
ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.
 

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желаете да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес.
Имейл: advokatdanova_delovodstvo@abv.bg
Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.
 

РАЗДЕЛ 7 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.
РАЗДЕЛ 8 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
Aкo желаете да получите достъп,да коригирате,премахнете  или изтриете лична информация,която  имаме за Вас,да  подадете жалба  или просто се нуждаете от  повече информация,свържете с  нас на  имейл:advokatdanova_delovodstvo@abv.bg
 

Политика за конфиденциалност

 
адвокатварна.bg се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация.
 
Разкриване е възможно единствено в случаите, когато потребителят лично е подал данните в полета с публична информация на регистрационната форма и в страницата Настройки и когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за кликанията и др. действия на потребителите върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на директния маркетинг.
 
С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят се съгласява с обработването на предоставените от него при попълване на заявката за регистрация лични данни за целите на директния маркетинг.
 
Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до адвокатварна.bg Не се смята за директен маркетинг изпращането на информация за промени в условията за регистрация, общите условия за ползване на сайтовете или Правилата за ползване на форумите.
 
Всички полета са задължителни. Моля попълнете кода от картинката.

Адвокат Юлия Данова

9010, Варна, ул. "Добротица" 3

Моб: +359 895 64 59 40

Сайт: advokatvarna.com

Ел.поща: iulia.danova@abv.bg