А1 едно ли сте Мтел ли сте не знам, ама това ако е в Австрия

  • English
  • Български
  • Русский

А1 едно ли сте Мтел ли сте не знам, ама това ако е в Австрия

А1 едно ли сте Мтел ли сте не знам, ама това ако е в Австрия с липсата ви на интернет по морето през пет минути досега да бяхте платили някоя огромна глоба
16.08.2018
 
Из страданията на един емигрант.
 
Прибирам се от Австрия в България за около месец и гледам, че австрийският мобилен оператор А1 вече оперира и в България предлагат ми всичко телевизия, интернет, телефония, естествено на малко по – висока цена отколкото заплащам за същите услуги в Австрия, но както се казва имат явно повече пари българите, по – богати сме и се съгласяваме, затова и не правя някакви си проблеми за едно, две евро на месец в повече, обаче после се оказва,
 
че няма как да сключа договора за по – малко от година ако искам да ползвам тази цена, е ок викам си, имам роднини ще предплатя за цяла година таксите и после ще им оставя всичко подарък, когато си тръгвам за Австрия, но уви пак не съм разбрал и се започна с мъките, точно в момента в който подписах договора и пожелах да си ползвам телефонията и интернета, е да ама не.
 
 
Трябвало техниците за телевизията да дойдат да видят дали сателитната чиния ще подава сигнал към моето устройство, защото терасата на която слагали тяхната чиния трябвало да гледа на юг и ако тогава всичко е ок’ щели да ми пуснат и телефона и интернета?!
 
Интересно, но човека в офиса на А1 не ми обясни тези неща, ами ако чинията не хваща сигнал, какво правим? Отговорът беше имате право да се откажете, да се откажа ама вече ми взехте парите, подписах договора и си загубих времето и все още съм без телефон!
 
Така да се каже искам не искам ще чакам, с десет позвънявания най – накрая се разбрахме техниците за телевизията да дойдат на другия ден, по принцип трябвало да дойдат до 3 дни!!! Но все пак се успокоявах, че съм си в България и като дойдоха техниците се оказа, че мога да им гледам и телевизията на А1 и това означаваше, че ще имам и телефон и интернет – УРА!!!
 
Да де, ама това УРА, трая само една седмица, защото като дойде петък и градът в който се намирам на брега на морето се напълни с туристи и задуха вятъра от морето, сигнала на А1 изчезна, като взе да се заоблачава пък телевизията спря и си викам спокойно временно е, само не забравяй, че си в България.
 
Така изкарах си месеца, оставих всичко на роднините и заминах, реших да чуя роднините как са тези дни и дали са доволни от подаръка, и те ми викат, че в голямо приключение съм ги вкарал с това А1, защото през ден нямали интернет и телевизия, постоянно се губел сигнала и като се появили всички туристи петък, събота и неделя интернета даже изчезвал както изчезва снега, когато пече слънце…
 
Та сега се питам А1 ли сте Мтел ли сте, какво сте?! – не знам, но искам да ви кажа, че това ако се случваше в Австрия досега да сте платили някоя огромна глоба и някое обезщетение на някой гневен абонат, затова ви съветвам да си оправите мрежата по морето, защото скоро може и да нямате ни един абонат, понеже хората ви плащат и предплащат за услуги, не да берат ядове с вас.
 
И се научете да правите бизнес по европейски, не като балканци да грабите и лъжете хората. Да вземете да си засилите малко сигнала да не ви се срива постоянно интернета и телевизията може ли?!
А1 едно ли сте Мтел ли сте не знам, ама това ако е в Австрия
А1 едно ли сте Мтел ли сте не знам, ама това ако е в Австрия
Всички полета са задължителни. Моля попълнете кода от картинката.

Адвокат Юлия Данова

9010, Варна, ул. "Добротица" 3

Моб: +359 895 64 59 40

Сайт: advokatvarna.com

Ел.поща: iulia.danova@abv.bg