Адвокат Варна Юлия Данова

Адвокат Варна

  • English
  • Български
  • Русский

Компетентност

Компетентността е съвкупност от
ЗНАНИЯ, ОПИТ, КРЕАТИВНОСТ и МЪДРОСТ.

Доверие

Доверието се гради на
ОТКРИТОСТ, ИСТИНА и ВРЕМЕ.

Справедливост

Справедливостта е АБСОЛЮТНА, следствие на ФАКТИ.
Нека истината пребъде и правдата възтържествува!

Здравейте, казвам се Юлия Данова и съм адвокат във Варнеската Адвокатска Колегия.

Гост сте в моя сайт, посветен на правото и свързаните с него юридически въпроси. Разбираемо е обикновеният човек да има проблеми с доверието в адвокати или да е объркан от сложността на правните въпроси. Моята цел е статиите в сайта ми да бъдат максимално полезни. Той е създаден, за да Ви напътства и така да си набавите достъпна и компетентна правна помощ.

 

Нашата стратегия

КОМПЕТЕНТНОСТ, ДОВЕРИЕ, СПРАВЕДЛИВОСТ

Историята на нашата дейност отчита над 90% спечелени дела. Това е гаранция  за следване на най-високите стандарти за качество и обслужване.  Изграждането на конкурентно предимство за устойчив успех е толкова важно за нашата кантора, колкото и за нашите клиенти.

 

Защо правим всичко различно?

Вие сте нашето семейство и ние ще Ви помогнем, както помагаме на членовете на нашето семейство. Имаме смелостта да се борим за Вас и да защитаваме докрай Вашите права.

Кой не иска справедливост? Ние  познаваме пътя и знаем как законът да работи за Вас, защото за всяко предизвикателство имаме решение.

Грижим се, подготвяме се, печелим! Единственият ни стимул за победа е стремежът към справедливост.

Вярваме във възможния принос на българското право към успехите на европейското и световното правно и юридическо семейство.

 

Вашата първоначална консултация

Предлагаме Ви да ни дадете възможност да разгледаме Вашия случай и възможните решения, дори ако в крайна сметка не ни изберете за Ваш защитник в съда. 

Ние не Ви казваме да изберете нас. Съветваме Ви да изберете правилния адвокат. Нашите съвети са основа за успешни дела и добри взаимоотношения. Ние се ангажираме да Ви предоставим стратегически препоръки за нуждите на Вашия правен проблем.

 

Част сме от Canadian Institute for International Law Expertise (CIFILE) и работим в тясно сътрудничество с кантори в гр. София, Федерална Република Германия и Република Турция.

Можете да посетите моят партньорски профил за събиране на вземания в цяла европа в Debitura

В наш плюс са задълбочените познания по английски и немски език.

 

 

Адвокат Варна
Адвокат Варна
Всички полета са задължителни. Моля попълнете кода от картинката.

Адвокат Юлия Данова

9010, Варна, ул. "Добротица" 3

Моб: +359 895 64 59 40

Сайт: advokatvarna.com

Ел.поща: iulia.danova@abv.bg