Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно

Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно

  • English
  • Български
  • Русский

Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно

Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно

16.08.2018
 
Крие ли МВР истината за смъртта на Румен Андреев; синът му се оказа човек на Пеевски
 
Нови и нови въпроси изплуват около прострелването на бившия вътрешен зам.-министър Румен Андреев.
 
Мъжът бе намерен мъртъв във вилата си в местността „Щъркелово гнездо“ край яз. Искър преди два дни.
 
От МВР побързаха да обявят, че става дума за самоубийство. Допълниха веднага, което не е практика, че Андреев се е самоубил след кавга със съпругата си.
 
Трагичният инцидент придоби мистериозност, след като хора, които са били наблизо, твърдят, че са чули няколко изстрела, а не един.
 
Което е трудно обяснимо, ако човек сам се прострелва… От МВР все още мълчат.
 
Междувременно стана ясно, че син на мъртвия Андреев е адвокат Гено Андреев, съдружник в кантората на адвокат Александър Ангелов „Авиора консулт“.
 
Това е кантората, която обслужва бизнеса и самия Делян Пеевски, депутатът милионер от ДПС. Андреев, както и Ангелов, е започнал професионалния си път от адвокатската къща на Тодор Батков – „Батков, Стоев, Ботев и сие“. Двамата я напускат през 2009 г. и започват самостоятелен бизнес.
 
Именно Ангелов и Андреев (и на двамата бащите са дългогодишни служители на високи постове в Държавна сигурност) са адвокатите, които са до Ирена Кръстева, когато придобива ИПК „Родина“, а по-късно и цял куп медии. Същите лица и кантората им е до Пеевски, когато той през 2014 г. поема контрола върху „Булгартабак“.
 
 
 
„Авиора консулт“ е свързвана и с придобиването на ФК „Левски“ след като Тодор Батков се оттегли от „отбора на народа“.
 
В едно свое интервю банкерът Цветан Василев заявява, че именно адв. Ангелов от „Авиора консулт“ е отишъл при него през 2014 г. с предложението да прехвърли на Пеевски най-големите активи на КТБ, между които Виваком, „Петрол“ и др. Той обаче отказал и последвало фалирането на банката.
 
„Авиора консулт“ е и катората, която защитава Пеевски в делата с английските собственици на терени и помещения, свързани с „Техномаркет“.
 
Буди недоумение бързата констатация на МВР, че смъртта на Румен Андреев е плод на самоубийство. Както и изтъкването на битова причина, коментират експерти. Това обикновено става след събиране на улики, свидетелски показания и аутопсията.
Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно
Самоубития Румен Андреев! Четири куршума по – късно
Всички полета са задължителни. Моля попълнете кода от картинката.

Адвокат Юлия Данова

9010, Варна, ул. "Добротица" 3

Моб: +359 895 64 59 40

Сайт: advokatvarna.com

Ел.поща: iulia.danova@abv.bg