Кредитен посредник

Кредитен посредник

  • English
  • Български
  • Русский

Кредитен посредник

Кредитен посредник

 

    Кредитния посредник свързва вас ( потребител) с кредитор ( банка), като получава заплащане за това. Той може да ви предложи договор за кредит, да ви съдейства в подготвителните действия преди сключване на договора и да сключи от името на банката договора с вас.

    Кредитния посредник първо ви запознава с данните на банката, за какъв срок имате възможност да сключите договор за кредит, какви ще бъдат лихвите, целите за използване на кредита. След това ще имате 14- дневен срок да решите искате ли да сключите договор за кредит.

   Също така кредитният посредник може да ме информира и за още неща относно кредита, като например какво става при положение, че се забавя с вноската, обезпеченията по кредита. Или пък той може да ви посъветва за най- подходящия договор за кредит.

    Когато искате да се ползвате от услугите на кредитния посредник, трябва да сключите договор за предоставяне на съвет с него. Той е необходимо да ви уведоми за размера на таксите или за комисионна, ако има такава, както и дали таксата се заплаща частично от кредитора.

 

Кредитен посредник
Кредитен посредник
Всички полета са задължителни. Моля попълнете кода от картинката.

Адвокат Юлия Данова

9010, Варна, ул. "Добротица" 3

Моб: +359 895 64 59 40

Сайт: advokatvarna.com

Ел.поща: iulia.danova@abv.bg